X

Bereid je bezoek aan het Autosalon voor dankzij onze virtuele rondleidingen.

HEBT U DIT JAAR HET AUTOSALON GEMIST?
AUTOGIDS.BE, AUTOWERELD.BE EN MONITEUR AUTOMOBILE.BE STELLEN U EEN NIEUW BEZOEK VOOR VANUIT UW SALON!

Onze magazines en websites AutoGids (.be), AutoWereld (.be) en Moniteur Automobile (.be) zijn referentiebladen voor talrijke kopers van een nieuwe wagen.

Deze positie stimuleert ons om onophoudelijk te innoveren zodat wij de belangrijkste informatie en de beste tools kunnen aanreiken om de potentiële koper te helpen de goede beslissing te nemen.

Ter gelegenheid van het 96e Autosalon hebben Produpress1 en 360Pixtour hun krachten gebundeld om het publiek een virtueel 360°-bezoek aan te bieden.

Dit technische hoogstandje biedt duizenden bezoekers2 van de websites AutoGids.be, AutoWereld.be en MoniteurAutomobile.be de mogelijkheid om het autosalon (opnieuw) te bezoeken met behulp van 360°-beeldmodules. Net zoals op Google Street View wandelen de webgebruikers door de gangen en de stands alsof ze er in werkelijkheid zijn. Het bezoek wordt nog realistischer wanneer ze over een VR-helm beschikken!

Dankzij deze nieuwe dienst die sinds 15 januari 2018 beschikbaar is, kunt u ook de binnenruimte virtueel bezoeken van de recentste modellen van onze partners: Dacia, Hyundai, Peugeot, Renault en Volkswagen.

 

De dienst is beschikbaar tot eind februari 2018 en toegankelijk via:

AutoGids : https://www.autogids.be/autonieuws/360-virtueel-bezoek.html

AutoWereld : https://www.autowereld.be/autonieuws/360-virtueel-bezoek/virtueel-bezoek-autosalon-brussel-2018_5a5cb7beb8754.html

Le Moniteur Automobile : https://www.moniteurautomobile.be/actu-auto/visite-virtuelle-360/visite-virtuelle-salon-auto-bruxelles-2018_5a5cb7bebc69d.html

 

Voor meer informatie:

Thierry Hottat,
Head of Marketing – ProduPress Advertising
+32 2 333 47 50 – thottat@produpress.be

 

 

  1. ProduPress is de uitgever van AutoGids, AutoWereld en Moniteur Automobile
  2.  697.566 bezoekers op AutoGids/AutoWereld/MoniteurAutomobile, bron CIM week van 8/1 tot 14/1/2018